UPDATE Trafic blocat parţial pe Valea Oltului în urma coliziunii dintre o maşină şi un camion VIDEO

UPDATE Trafic blocat parţial pe Valea Oltului în urma coliziunii dintre o maşină şi un camion VIDEO

Accident pe DN 7 - E 81 pe Valea Oltului la Racoviţa în Vâlcea o victimă în urma coliziunii dintre un camion şi o maşină Foto colaj

În urma accidentului rutier de pe DN 7 / E 81, de luni, 1 martie, petrecut la orele prânzului, a rezultat o victimă, iar un sens de mers a fost blocat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 15:20 În urma cercetărilor a reieşit faptul că autoturismul nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul mersului faţă de camionul care circula în faţa sa. Din acest motiv, cele două vehicule au intrat în coliziune, iar un om a ajuns la spital.

La ora la care publicam actualizarea ştirii, circulaţia pe Valea Oltului, în zona accidentului, se desfăşura normal.

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

Incidentul a avut loc în judeţul Vâlcea, la km 217 + 620 m, de pe Valea Oltului, la intersecţia dintre DN 7 şi DJ 703 P.  

În urma unei coliziuni între un autocamion şi un autoturism, a fost blocat sensul de mers Vâlcea - Sibiu. La faţa locului, poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea efectuau cercetări, la ora publicării acestei ştiri.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, în urma accidentului a fost anunţată o victimă care a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a fi transportată la cea mai apropiată unitate medicală pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare. 
 
A fost trimis să intervină la faţa locului şi un echipaj din cadrul SMURD Brezoi. 
 
Vom reveni cu amănunte. 
 
Imagini de la locul accidentului. Sursa: Sibiul Independent
 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările