UPDATE FOTO Accident mortal pe Dealul Negru, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe DN 7, drumul care face legătura între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti s-a produs astăzi, 19 mai, un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două. Traficul a fost blocat total, mai bine de o oră.

Update, ora 18:45, Traficul rutier pe Dealul Negru, în judeţul Vâlcea a fost reluat, în urma unui accident rutier produs pe DN 7 / E 81, în această seară.

Accidentul s-a soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani şi rănirea gravă a altor doi, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit cu un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Update, 18:00 Accidentul petrecut în această seară, pe Dealul Negru, pe DN 7 / E 81, s-a produs, potrivit poliţiei vâlcene, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, la km 167 + 600 m, pe raza localităţii Budeşti.

O maşină a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. 

Pasagerul care se afla pe bancheta din spate, partea dreaptă, a decedat, iar şoferul şi pasagerul din dreapta sa au suferit multiple politraumatisme. 

Traficul a fost blocat pentru intervenţie, pe ambele sensuri de mers.

Drumul face legătura între Sibiu şi Piteşti, prin Râmnicu Vâlcea, oraş în apropierea căruia s-a produs accidentul.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ -

Un autoturism al cărui şofer  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune.

La volan era un tânăr de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, care se îndrepta spre Piteşti. În urma evenimentului, o persoană a murit, iar alte două sunt grav rănite.

Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite