Taximetrist băgat în spital de un client

Taximetrist băgat în spital de un client

Agresorul taximetristului a fost arestat. Foto arhiva Adevarul

Un taximetrist din Râmnicu Vâlcea a ajuns la spital după ce a fost bătut  de un tânăr de 24 de ani. Nemulţumit că i s-a cerut 100 de lei pentru cursa şi transportul unui pachet, tânărul l-a lovit pe şofer în zona feţei până când acesta şi-a pierdut cunoştinţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în noaptea de 13 iunie, în cartierul Ostroveni, dar poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bătăuş abia zilele trecute. 

„Taximetristul s-a deplasat în Ostroveni pentru a duce nişte bunuri, un pachet comandat de două persoane de sex masculin. Când a cerut plata cursei şi a bunurilor, unul dintre bărbaţi i-a smuls cheia din contact şi i-a aruncat-o. Taximetristul a fost lovit apoi cu pumnul în zona feţei. Norocul acestuia a fost că a apucat să apeleze prin staţie un alt coleg şi să-l informeze că are probleme. Când a fost găsit, taximetristul era în stare de inconştienţă, lângă maşină”, precizează comisarul Gabriel Popa, inspector- şef adjunct în cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea. 

În această dimineaţă, judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele agresorului. Tânărul de 24 de ani este recidivist, acesta a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie şi riscă acum să se întoarcă după gratii pentru alţi câţiva ani, 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările