Tânăr prins de poliţişti în timp ce fura banii aruncaţi de enoriaşi în fântâna Mănăstirii Cozia. Ce sumă avea asupra lui

Tânăr prins de poliţişti în timp
ce fura banii aruncaţi de enoriaşi în fântâna Mănăstirii Cozia. Ce sumă avea asupra lui

Tânărul apucase să fure 220 de lei din fântână FOTO:cautatorul-eu.blogspot.com

Un tânăr în vârstă de 19 ani dintr-o comună din judeţul Argeş a fost reţinut de poliţişti în timp ce fura banii aruncaţi de credincioşi în fântâna din incinta Mănăstirii Cozia, din judeţul Vâlcea. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui comunicat transmis marţi, 23 iulie, de către Biroul de Presă al Poliţiei Vâlcea, tânărul de 19 ani din judeţul Argeş a fost prins în timpul nopţii în timp ce fura banii aruncaţi de credincioşi în fântâna din incinta Mănăstirii Cozia.

Tânărul a fost imobilizat şi dus la sediul poliţiei din Călimăneşti şi va fi prezentat miercuri 24 iulie procurorilor Parchetului Judecătoriei Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

„Asupra tânărului de 19 ani a fost descoperit un rucsac în interiorul căruia se afla suma de 220 de lei, bancnote şi monede de diferite valori”, spun reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, care i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru furt calificat.

În fântâna din incinta Mănăstirii Cozia, credincioşii aruncă bani de mulţi ani, existând, în credinţa populară, ideea că dorinţele lor se împlinesc dacă fac acest lucru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: