Superluna i-a afectat pe vâlceni. Un bărbat s-a sinucis şi mai multe persoane au ajuns la spital în comă alcoolică

Superluna i-a afectat pe vâlceni. Un bărbat s-a sinucis şi mai multe persoane au ajuns la spital în comă alcoolică

SJA Vâlcea a primit peste 230 de solicitari în week -end.

Vâlcenii nu s-au dezis nici cu ocazia Rusaliilor. Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA)  a intervenit, în primele două zile ale minivacanţei de Rusalii, la peste 230 de solicitări. Se pare că Superluna i-a afectat pe mai mulţi vâlceni care au avut de suferit din cauza consumului excesiv de alcool.

Sâmbătă seara, angajaţii SJA au fost solicitaţi să acorde primul ajutor mai multor cetăţeni care s-au luat la bătaie. Astfel de conflicte s-au înregistrat pe raza întregului judeţ şi au fost generate de consumul de alcool. 
 
“În data de 22 iunie, la SJA s-au înregistrat 127 de intervenţii, printre care un deces şi o sinucidere. De asemenea, în data de 23 iunie am avut 110 intervenţii. Am avut foarte multe cazuri de etilism.  Nu s-au înregistrat intoxicaţii sau probleme din cauza caniculei”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJA Vâlcea, medicul Ioana Dincă. 
 
Un bărbat din comuna Frânceşti, şi-a pus capăt zilelor sâmbătă. El a fost găsit în grădină, spânzurat de un pom.
 
De asemenea, o femeie a fost transportată, sâmbătă seara, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţe. Aceasta se afla la tratament, în staţiunea Călămăneşti, împreună cu un nepot minor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările