Se menţin restricţiile de circulaţie pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea

Se menţin restricţiile de circulaţie pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea

TIR-iştii sunt nevoiţi să ocolească prin judeţul Olt. Foto arhivă Adevărul

Lucrările de refacere a infrastructurii rutiere afectată de alunecările de teren, din iulie, se desfăşoară cu viteza melcului pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Dată fiind situaţia, traficul greu este în continuare deviat prin judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă


Restricţiile de circulaţie de pe DN 7,între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, se menţin pentru toate autovehiculele cu masa totală autorizată peste 7,5 tone. Măsura nu este valabilă pentru mijloacele de transport persoane şi autoturisme. 

Poliţia a restricţionat traficul pentru TIR-uri, pe tronsonul Râmnicu Vâlcea-Piteşti, la începutul lunii august, din cauza unor alunecări de teren. La Deduleşti, în judeţul Argeş, acolo unde intervin drumarii, conducătorii auto sunt nevoiţi să stea în coloană întrucât în zonă se poate circula doar pe o bandă, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. 

Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt:

-pentru relaţia Râmnicu Vâlcea - Piteşti: DN64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani - Găneasa, DN65 Găneasa - Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers;

-pentru relaţia Sibiu - Bucureşti: DN1 Veştem - Braşov, DN1A Braşov - Cheia - Ploieşti - Bucureşti (A3 Ploieşti - Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările