Rezultate Titularizare 2011

Se pare că în acest an, nu numai examenul de Bacalaureat a fost unul cu probleme pentru cei mai slab pregătiţi, istoria s-a repetat şi la concursul de titularizare, unde foarte mulţi candidaţi au ales să părăsească concursul din cauza subiectelor grele.


Pentru concursul de titularizare, la nivelul judeţului Vâlcea, au fost înregistrate 914 dosare, numărul de locuri titularizabile fiind de 63. 221 de aspiranţi la un post la catedră au ales să renunţe la testare după numai o oră de la intrarea în sală.Concurenţa cea mai mare a fost pentru cele două posturi de profesor de limba şi literatura română, unde au fost 63 de candidaţi pe loc. La fel şi la catedra de isotie, unde au fost 58 de candidaţi pe un loc. „ Cei mai mulţi candidaţi au fost la geografie, 46, la informatică, 18 candidaţi; învăţători, institutori - 131 candidaţi; istorie - 58 candidaţi; limba şi literatura engleză -66 de candidaţi; limba şi literatura franceză - 62 candidaţi; limba şi literatura română - 127 candidaţi; matematică - 53 candidaţi; religie ortodoxă- 46 de candidaţi", a precizat Ana Maria Floroiu, purtătorul de cuvânt al ISJ Vâlcea.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla rezultatele concursului, imediat ce vor fi disponibile.

Află aici rezultatele la examenul de titularizare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările