Restricţii de circulaţie dure pe DN7/ E81. Ce autovehicule sunt strict interzise de sărbători pe Valea Oltului şi Dealul Negru

Restricţii de circulaţie dure pe DN7/ E81. Ce autovehicule sunt strict interzise de sărbători pe Valea Oltului şi Dealul Negru

Trafic greu pe Valea Oltului FOTO Adevărul

Potrivit unui comunicat emis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, traficul auto va ajunge la valori foarte ridicate în perioada sărbătorilor de iarnă pe Valea Oltului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comunicatul celor de la CNAIR emis astăzi, 21 decembrie, stabileşte modul în care se va circula de sărbători pe tronsonul de drum naţional DN7/ E81 dintre Piteşti (Argeş) şi Veştem (Sibiu). Sunt impuse restricţii pentru traficul greu. 

Aşadar, interdicţia celor de la CNAIR este în vigoare pentru zilele de 24, 25, 26 decembrie 2018, dar şi pentru 31 decembrie 2018, 1 şi 2 ianuarie 2019, între orele 06:00 – 22:00, pentru toate autovehiculele cu capacitatea maximă admisă de peste 7,5 tone, în care sunt incluse şi TIR-urile şi camioanele. Măsura se aplică nu doar pe Valea Oltului (între Râmnicu Vâlcea şi Veştem), ci Dealul Negru (între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti). 

Restricţia nu este valabilă şi în cazul transportatorilor de persoane, fiind impusă de fiecare dată în perioada săbătorilor, când traficul pe DN7/ E81, în special pe Valea Oltului şi pe Dealul Negru, înregistrează valori extrem de ridicate.

Încălcarea prevederilor Ordinului MT - MAI nr. 1249 - 132/2018 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, mai atrag atenţia cei de la CNAIR.
citeste totul despre: