Razie pe drumurile din Vâlcea pentru depistarea taximetriştilor la negru

Razie pe drumurile din Vâlcea pentru depistarea taximetriştilor la negru

Mai multi soferi au fost opriti in trafic. Foto Adevarul

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea (SPR), razie pe drumurile naţionale din judeţul Vâlcea pentru depistarea taximetriştilor la „negru”. Mai mulţi şoferii care au transportat  ilegal persoane pe ruta Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani au fost opriţi în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă


În urma reclamatiilor facute de patronii unor firme de transport persoane din judeţ, SPR Vâlcea a organizat astăzi o razie pe două drumuri naţionale din judeţ.  Poliţiştii, însoţiţi de reprezentanţi ai Pefecturii şi ai Registrului Auto Român (RAR), au acţionat pe raza comunei Vlădeşti, pentru depistarea taximetriştilor care transportă ilegal persoane pe ruta Râmnicu Vâlcea-Olăneşti, dar şi la intrarea în municipiu, pentru identificarea celor care efectuează transport pe traseul Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani sau Râmnicu Vâlcea-Horezu. 

În urma raziei, mai mulţi şoferi au fost sancţionaţi pentru taximetrie la negru. În următoarea perioadă, Poliţia va organiza acţiuni ce vor viza si firmele de transport persoane pe trasee judetene, după ce mai mulţi vâlceni au reclamat că au fost „înghesuiţi ca sardelele” in microbuze. 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările