Râmnicu Vâlcea: Tinerii voluntari învaţă să scrie proiecte cu finanţare europeană

Râmnicu Vâlcea: Tinerii voluntari învaţă să scrie proiecte cu finanţare europeană

Volunarii ED vor participa timp de două zile la curs

Prima zi a cursului de scriere de proiete cu finanţare europeană debutează astăzi în organizarea Centrului Europe Direct din Râmnicu Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 22 de tineri voluntari ai acestui centru vor participa la cursurile ţinute de către formatorii Ana Andronic şi Andreea Buzec, membri ai reţelei naţionale Tineret în Acţiune (TIA). La sfarsitul acestui curs, participantii vor putea sa elaboreze, planifice si sa scrie proiecte eligibile in cadrul programului Tineret in Actiune; sa foloseasca formatul unei cereri de finantare specifice programului TIA; sa utilizeze cadrul non-formal si informal al programului pentru initierea de activitati specifice, respectand valorile promovate de acest program european. Scopul acestor module de formare este cresterea numarului de candidaturi care sa intruneasca criteriile standard de calitate impuse de Comisia Europeana. Formatori: Ana Andronic si Andreea Buzec, membri in reteaua nationala de formatori TIA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările