Râmnicu Vâlcea: „Miss şi Mister” în oraşul lui Mitică de la Ligă

Râmnicu Vâlcea: „Miss şi Mister”  în oraşul lui Mitică de la Ligă

Elevii care au castigat titlul de Miss si Mister Martisor

Pantomima cu un gay, un manelist şi un travestit, scenetele cu „Garcea" şi probele de dans au ridicat sala în picioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atmosferă încendiară la sala Casei de Cultură din oraşul lui „Mitică, de la Ligă". Începând de aseară şi până către dimineaţă, aproape 500 de elevi, profesori, părinţi ba chiar şi bunici au venit la cea mai mare sărbătoare organizată de elevii de la Grupul Şcolar „Petrache Poenaru", din Bălceşti. „Balul Mărţişorului", care de câţiva ani a devenit o manifestare unde adolescenţii se distrează şi îşi descarcă adrenalina, s-a desfăşurat cu casa închisă, bilete epuizându-se până la ultimul. „De aproape 12 ani organizăm această manifestare, iar surprizele din timpul spectacolului s-au ţinut lanţ, momentele artistice pregătite de elevii liceului nostru sau de foştii elevi fiind gustate din plin de asistenţă ", ne-a spus prof. drd. Mihai Constantin Teodorescu.


Un gay, un manelist şi un travestit au ridicat sala în picioare


Pantomima făcută de foştii elevi ai liceului, acum studenţi la ISE Craiova sau la Ştiinţe Politice, în care un june gay, un manelist şi un travestit s-au certat cu simţ de răspundere, a fost aplaudată cu vârf şi îndesat. „Elevii au dat dovadă de imaginaţie şi umor, iar sceneta în care a fost satirizată vizita fostului premierul britanic Tony Blair la Bucureşti, în care un translator traducea total aiurea cele spuse , a fost, de asemenea, apreciată. Şi cunoscutul personaj «Garcea» a fost luat în răspăr, iar cum prin sală au fost şi poliţişti eu sper că au gustat glumele", ne-a mai spus profesorul Teodorescu.


Probă cu... bătături


Din cele opt perechi participante la probele de Miss şi Mister Mărţişor, una singură a luat marele premiu. Fericiţii câştigători ai titlului, Larisa Blejan, elevă în clasa a IX-a A şi Adrian Preda, clasa a XII-a D, n-au scăpat de clevetirile răutăcioase ale învinşilor. Miss Mărţişor, ne-a declarat: „Am luat nişte emoţii de zile mari. Mi-au reproşat că am ştiut întrebările, dar acest lucru nu este adevărat. La proba surpriză, mi-a picat să recit o poezie şi am ales Luceafărul lui Eminescu. Rochia pe care am purtat-o am făcut-o la o casă de modă din Craiova, iar proba de dans a fost una cu mici poticnişuri. Eram aşa de obosiţi şi eu şi partenerul că «Mister» m-a călcat niţel pe bătături". Miss Mărţişor vrea să se facă... medic chirurg. Cât despre Mister, fiu de poliţist, Adrian Preda, încă nu se trezise azi, în jurul prânzului, după bal. Miss Mărţişor a primit un telefon mobil, iar Mister, premii în bani. Întrebată cum îşi explică răutăţile celor care nu s-au urcat pe podum, Larisa a răspuns sec: „Fetele au fost cele mai acide. Dar este normal când nu câştigi să inventezi fel şi fel despre aceia care au fost mai buni".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările