Râmnicu Vâlcea: Lucian Râşniţă a fost demis de la Centru de Excelenţă

Râmnicu Vâlcea: Lucian Râşniţă a fost demis de la Centru de Excelenţă

Râmnicu Vâlcea: Lucian Râşniţă a fost demis de la Centru de Excelenţă

Fostul selecţioner al naţionalelor de handbal femini şi masculin a fost eliberat din funcţia de director tehnic al Centrului Naţional de Excelenţă.


În urma întrunirii Federaţiei Române de Handbal care a avut loc ieri la sediu FRH, antrenorul coordonator al Centrului de Excelenţă, Lucian Râşniţă a fost eliberat din funcţie. Alături de Râşniţă, federalii au hotărât să fie destituiţi şi doi membri din staff-ul tehnic, Ion Belu şi Corina Fota. Acuzat într-un presupus caz de hărţuire sexuală la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, antrenorul a fost suspendat din funcţia de director tehnic al centrului în urmă cu două săptămâni, locul său fiind luat de Popa Seviştean. “ Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a decis eliberarea din funcţia de coordonator al centrului naţional de excelenţă a lui Lucian Râşniţă. Eu am propus doar suspendarea, dar aşa a ieşit” a declarat preşedintele FRH, Cristian Gaţu.
"Deocamdată nu comentez această decizie. O să vedeţi pe viitor" a declarat Lucian Râşniţă în aceaastă dimineaţă pentru "Adevărul de seară".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: