Râmnicu Vâlcea: Ştrandurile termale din Călimăneşti sunt soluţia anticaniculă pentru turiştii de pretutindeni

Contra sumei de cinci lei pentru persoanele adulte şi patru lei pentru copii, turiştii se pot bălăci câtu-i ziulica de mare în apa caldă, sulfuroasă din piscine.

Ca să scape de caniculă, zeci de turişti veniţi din toată colţurile ţări au luat cu asalt în această dimineaţă ştrandurile termale din staţiunea Călimăneşti. Contra sumei de cinci lei pentru o persoană adultă şi patru lei pentru un copil, turiştii se bălăcesc câtu-i ziulica de mare, biletele fiind valabile chiar dacă intri şi ieşi de la piscină de mai multe ori pe zi. Pe lângă persoanele cu afecţiuni reumatice care vin la tratamanent şi turişti de toate vârstele, copiii sunt încântaţi de bălăceala în apa sulfuroasă, călduţă şi curată din ştranduri. Pe colaci de salvare sau pe bărcuţe, ţintindu-se cu pistoale cu apă, micuţii se zbenguie sub privirile atente ale părinţilor. Retrase, perechile de îndrăgostiţi preferă discreţia fie în apă, fie preferă să stea întinse pe sezloguri pentru a se bronza la razele soarelui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: