Râmnicu Vâlcea: Şase gospodării ameninţate de alunecări de teren în Popeşti

Râmnicu Vâlcea: Şase gospodării ameninţate de alunecări de teren în Popeşti

Alunecările de teren au fost activate de eroziune (foto arhiva)

O comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Prefecturii s-a deplasat în zonă pentru a stabilii măsurile ce urmează a fi luate. În spatele gospodăriile s-au produs alunecări periculoase de teren.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cătunul Bătoaia ce aparţine de comuna Vâlceană Popeşti cinci locuinţe sunt ameninţate de o alunecare de teren activată de eroziunea terenului de către râul Luncavăţ. "În spatele caselor craterul este de aproximativ 50 de metri, deoarece râul a erodat la baza unui deal. Oamenii din zonă sunt izolaţi", a declarat pentru Adevărul de Seară Nicolae Victor, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Potrivit reprezentaţilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă există probleme si pe râul Cerna, care trece prin comunele Lădeşti şi Copăceni. De asemenea, alunecările de teren s-au reactivat în Fârtăţeşti, Mădulari şi Milcoiu.

Vom revenii cu amănunte.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: