Primii 50 de români care se vor vaccina pe Transalpina primesc invitaţii la concertul Beth Hart VIDEO

Primii 50 de români care se vor vaccina pe Transalpina primesc invitaţii la concertul Beth Hart VIDEO

Invitaţii la concertele Beth Hart şi alte evenimente muzicale pentru românii care se vor vaccina pe Transalpina Foto Adevărul

Sâmbătă, 17 iulie, românii care se vor vaccina în centrul amplasat de la cea mai înaltă altitudine din ţară, pe Transalpina, vor primi drept cadou câte o invitaţie la concertele Beth Hart sau alte evenimente muzicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vaccinează-te la înălţime, printre nori!” este titlul campaniei de vaccinare care se va derula sâmbătă, 17 iulie, pe cea mai înaltă şosea din România.
 
Pe Transalpina, autorităţile vâlcene vor deschide la final de săptămână un centru de vaccinare de tip drive - through, care va funcţiona în intervalul orar 10:00 – 18:00. Doritorii vor putea alege între serurile Pfizer şi Johnson & Johnson. 
 
„Vă aducem la cunoştinţă că cei care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare din ţară, în care se administrează acest tip de vaccin”, au precizat autorităţile vâlcene care au mai menţionat şi că se poate vaccina oricine, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate şi fără o programare prealabilă.
 
În plus, ca să-i convingă pe turişti să se vaccineze sunt puse la bătaie 50 de invitaţii la concertul din 18 august susţinut de artista de origine americană Beth Hart. Următorii care se vor vaccina se vor alege cu invitaţii, la alegere, pentru concertele din perioada 22 - 25 iulie, la „Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition” sau perioada 31 iulie - 1august, la „Rucsacul cu cântece - Summer Camp Brezoi”.
 

„Proiectul nostru "Vaccinează-te la înălţime, printre nori!" a început după un studiu privind dorinţa oamenilor de a reveni la normalitate, de mişcare, un stil de viaţă sănătos, precum şi un interes sporit de vizitare a ţării noastre. Identificând această oportunitate, am luat decizia de a deschide un centru de vaccinare de tip drive - through,  cu dorinţa de a contribui în continuare la întoarcerea la viaţa dinaintea pandemiei, prin facilitarea accesului la vaccin, precum şi la participarea la cel mai important eveniment din judeţul nostru, Live Music Summer Camp Brezoi”, au motivat autorităţile gestul lor, îndemnându-i pe români la o plimbare pe Transalpina, dar şi la un popas de vaccinare împotriva COVID-19, pentru ca mai apoi să se relaxeze alături de artişti de calitate, la Brezoi - Vâlcea.
 
S-au alăturat iniţiativei Prefecturii Vâlcea Primăria oraşului Brezoi, Asociaţia Mentor Rock şi Aby Stage Events - ultimele în calitate de organizatoare ale Festivalului „Live Music Summer Camp Brezoi”.
 
„Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Ne dorim ca eforturile noastre, ale tuturor, să ducă la diminuarea infectărilor în rândul populaţiei”, a transmis subprefectul judeţului Vâlcea, Victor Stănculescu.
 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările