Primarul interimar Ion Gigi Matei s-a întors la şcoală

Primarul interimar Ion Gigi Matei s-a întors la şcoală

Ion Gigi Matei, viceprimar cu atribuţii de primar. Foto Primăria Râmnicu Vâlcea

Primarul interimar din Râmnicu Vâlcea a verificat ieri stadiul lucrărilor de reabilitare şi igienizare în şcolile din municipiu. Cu această ocazie, Ion Gigi Matei a vrut să-şi reamintească de vremea când era elev şi s-a aşezat într-o bancă. Momentul a fost, binenţeles, imortalizat de un angajat al primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primarul interimar a vizitat Colegiul Energetic, unde au fost verificate lucrările la instalaţiile termice şi grupurile sanitare, şi Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Râmnicu Vâlcea.
 
Potrivit lui Matei, primăria Râmnicu Vâlcea a alocat în acest an o sumă importantă de bani pentru executarea unor lucrări de reparaţii la şcolile din oraş. Cele mai multe investiţii s-au făcut la unităţile de învăţământ preşcolare.
 
În ciuda eforturilor financiare la care a făcut referire Ion Gigi Matei, în municipiu există însă grădiniţe precum cea cu program prelungit din Stupărei care nu vor obţine autorizaţie de funcţionare.
 
Cei 40 de prichindei care merg la această grădiniţă sunt nevoiţi să folosească grupul sanitar din curtea unităţii. 
 
Autorităţile locale abia au reuşit de curând să aloce fonduri pentru înlocuirea acoperişului grădiniţei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările