Presupus violator, cercetat sub control judiciar. Bărbatul este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani

Presupus violator, cercetat sub control judiciar. Bărbatul este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani

Foto: Arhiva Adevărul

Un bărbat de 39 de ani din comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea, a fost pus sub control judiciar, după ce s-a stabilit că a întreţinut relaţii sexuale în repetate rânduri cu o minoră de 13 ani dintr-o altă comună vâlceană. Ştiind că este cercetat, violatorul se ascundea la peste 60 de kilometri depărtare de casă.

Vineri, 7 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de un bărbat cercetat pentru viol. 
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti l-au reţinut joi, pentru 24 de ore, pe bărbatul, de 39 de ani, din comuna Lădeşti, care se sustrăgea cercetărilor şi măsurilor preventive. L-au găsit la peste 60 de kilometri depărtare, într-o comună învecinată cu municipiul Râmnicu Vâlcea, la Fedeleşoiu - Dăeşti, unde se ascundea, sperând că va scăpa de urmările faptelor sale.
 
„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul ar fi întreţinut, în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019. Poliţiştii s-au sesizat cu privire la comiterea infracţiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, a reieşit că minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale”, se specifică într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea. 
 
Iniţial, bărbatul a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Peventivă Vâlcea, ulterior însă a fost eliberat după ce procurorul de caz din Drăgăşani a dispus măsura controlului judiciar faţă de acesta. 
 
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: