Poliţiştii vâlceni s-au transformat în Moş Crăciun pentru persoanele cu dizabilităţi

Poliţiştii vâlceni s-au transformat în Moş Crăciun pentru persoanele cu dizabilităţi

Politistii au donat produse alimentare pentru batranii din doua centrre de asistenta sociala. Foto IPJ

În preajma sărbătorilor de Crăciun, poliţiştii vâlceni sunt alături de persoanele cu dizabilităţi. Angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea le-au oferit cadouri bătrânilor din centrele de asistenţă de la Govora şi Milcoiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii vâlceni au ţinut să le facă o bucurie bătrânilor şi persoanelor cu dizabilităţi din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Băile Govora şi Centrul de Asistenţă Milcoiu. Aceştia au cumpărat produse alimentare astfel încât toţi cei 66 de beneficiari ai centrelor să aibă o masă îmbelşugată de Crăciun.  
 
„Prin acest gest, am dorit să transmitem cetăţenilor că suntem preocupaţi nu numai de siguranţa personală şi a bunurilor, ci şi de menţinerea unei legături de încredere şi sprijin între poliţie şi cetăţeni”, declară Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea. 
 
Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au sprijinit şi Fundaţia Inimă pentru Inimă cu produse pentru masa de sărbători a copiilor găzduiţi de ONG.
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: