Poliţişti atacaţi cu târnăcopul la Vâlcea. Agresorul a fost potolit cu focuri de armă

Poliţişti atacaţi cu târnăcopul la Vâlcea. Agresorul a fost potolit cu focuri de armă

Individ arestat de Poliţia Vâlcea, Foto: Adevărul

Doi poliţişti au fost solicitaţi să intervină într-un conflict în comuna Şuşani, judeţul Vâlcea. La faţa locului, agresorul i-a întâmpinat cu târnăcopul. Recalcitrantul a lovit atât pe unul din poliţişti cât şi maşina din dotare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi din comuna Şuşani, judeţul Vâlcea, s-au luat la bătaie marţi seara, 30 ianuarie. Poliţiştii din comună şi-au chemat în ajutor colegii dintr-o localitate învecinată. 

Între timp, cearta se oprise, iar victima solicitase ambulanţa. Agresorul a fost găsit acasă, iar când a văzut poliţia la poartă, a luat un târnăcop şi a început să lovească în maşina oamenilor legii.

Când poliţiştii au intervenit să-l calmeze au avut parte de acelaşi tratament, motiv pentru care au scos pistoalele din dotare, l-au somat să se liniştească şi apoi au început să tragă focuri de armă, în plan vertical. 

Până la urmă a fost nevoie de intervenţia mascaţilor de la Operaţiuni Speciale (SAS), ca să-i pună cătuşele recalcitrantului.

Bărbatul de 43 de ani este cercetat pentru ultraj, lovire şi alte violenţe, fiind reţinut pentru 24 de ore. Acum este prezentat unui judecător cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţia Vâlcea susţine că prima victimă, vecinul agresorului, nu a suferit răni grave.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările