Percheziţii cu mascaţii în Râmnicu Vâlcea şi Ioneşti, la persoane suspecte de evaziune fiscală

Percheziţii cu mascaţii în Râmnicu Vâlcea şi Ioneşti, la persoane suspecte de evaziune fiscală

Mascaţi în acţiune la persoane bănuite de evazionism, Foto:Arhiva Adevărul

Poliţiştii din Vâlcea efectuează în dimineaţa zilei de joi, 18 ianuarie, trei percheziţii la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro, prin evaziune fiscală.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea efectuează percheziţii, în Râmnicu Vâlcea şi în comuna Ioneşti, la sediul social şi la punctul de lucru ale unei societăţi comerciale. 

De asemenea, sunht vizate şi locuinţele a două persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comerţului cu produse alimentare. 

La acţiune participă şi mascaţii şi criminaliştii din Vâlcea.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi vizează ridicarea şi verificarea documentelor contabile ale unor operatori economici.

În perioada 2009 - 2014,  suspecţii  s-au aprovizionat de la 14 societăţi comerciale cu produse alimentare pe care le-au vândut ulterior fără a înregistra în evidenţa contabilă veniturile realizate.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat, în această fază a cercetărilor, la 50.000 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările