UPDATE FOTO Pachet suspect sub un pod din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea: forţele de ordine, în alertă

UPDATE FOTO Pachet suspect sub un pod din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea: forţele de ordine, în alertă

Podul Vinerii Mari peste râul Olăneşti din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

Alertă maximă pentru autorităţile şi forţele de ordine din Râmnicu Vâlcea, din cauza unui pachet găsit sub un pod peste râul Olăneşti, fapt pentru traficul a fost restricţionat în zona centrală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update: Coletul suspect, găsit sub Podul Vinerii Mari din Râmnicu Vâlcea, s-a dovedit în final a fi un simplu geamantan, gol. 

Bănuielile iniţiale ale forţelor de ordine s-au adeverit. Acestea au suspectat că este foarte posibil să aparţină unuia dintre oamenii străzii care obişnuiesc să stea pe sub podurile de peste râul Olăneşti din reşedinţa de judeţ.

Între timp, traficul în zonă a fost reluat. Reşedinţa de judeţ este traversată de două râuri: Olăneşti de la vest la est şi Olt de la nord la sud. Podul Vinerii Mari se află pe cel mai important bulevard al oraşului, Calea lui Traian, care traversează oraşul, tot de la nord la sud, fiind amplasat chiar în centrul municipiului.

Nu este prima alertă cu bombă / colet suspect din acest an. La începutul lunii ianuarie, mii de oameni din cele două mall-uri vâlcene au fost scoşi în stradă, în urma unui apel în care se anunţa amplasarea unei bombe într-un mare centru comercial. Ulterior, avea să se dovedească faptul că totul a fost o farsă, şi a fost descoperit şi autorul acesteia

Valiza suspectă de sub podul din Râmnicu Vâlcea pentru care a fost blocată circulaţia în oraş 

Apoi, două săptămâni mai târziu, tot în ianuarie, traficul în centrul oraşului a mai fost oprit, după ce în faţa sediului Prefecturii Vâlcea s-a semnalat un geamantan suspect, fără proprietar. Ulterior s-a dovedit că era plin cu haine tradiţionale. 

Zeci de forţe de ordine mobilizate după ce sub un pod din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea s-a descoperit o valiză suspectă; Foto Vocea Vâlcii

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

Un apel la 112 a pus pe jar forţele de ordine din Râmnicu Vâlcea joi dimineaţa, 12 noiembrie. Potrivit apelului, a fost observată o geantă suspectă la piciorul podului din centrul oraşului, pe Calea lui Traian, lângă River Plaza Mall. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie coordonate de adjunctul inspectorului şef şi adjunctul şefului Poliţiei Râmnicu Vâlcea, de la SRI şi ISU Vâlcea. Traficul în zona centrală a fost restricţionat.

Podul Vinerii Mari peste râul Olăneşti din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Cătălin Vezetiu

Prima bănuială a fost că geanta ar aparţine unui om al străzii, dar până nu se dovedeşte că este vorba despre un colet inofensiv, trebuie luate toate măsurile de siguranţă. 

„Sesizare colet suspect în urma apelului primit de la Poliţie în Râmnicu Vâlcea, zona Podului Vinerii Mari, partea dinspre Lenin Sud. A fost alocat un ASAS cu trei subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. A fost alocat şi un echipaj SAJ Vâlcea la solicitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.


Vă mai recomandăm şi:

Pieţarii, înapoi în spaţiile închise, înainte de promulgarea legii. „Oamenii m-au votat, au condiţii excelente” 

Inginera care şi-a sugrumat mama a scăpat cu şase ani de închisoare. Crime asemănătoare, sentinţe diferite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările