Orori în toaleta unei şcoli în care victimă ar fi un copil de clasa I. Cine ar fi agresorul sexual

Orori în toaleta unei şcoli în care victimă ar fi un copil de clasa I. Cine ar fi agresorul sexual

Foto: Arhivă Adevărul

Acuzaţii grave au fost aduse de un copil de clasa I de la un liceu din judeţul Vâlcea care susţine că de două săptămâni este victima agresiunilor sexuale ale unui coleg mai mare. Incidentele, pentru că au fost mai multe episoade, s-ar fi petrecut în toaleta şcolii. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal pentru agresiune sexuală împotriva unui minor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţiile privind cazul de agresiune sexuală de la şcoala vâlceană au fost prezentate în premieră de publicaţia locală „Vocea Vâlcii”. Potrivit informaţiilor furnizate de aceasta, ar fi vorba de un abuz sexual care durează de două săptămâni, iar incidentul a devenit public după ce micuţul a povestit ororile la care este supus în baia şcolii. 
 
Copilul susţine că un elev de liceu l-a agresat de mai multe ori în toaletă, zile în şir, iar familia lui a alertat, imediat ce a aflat, conducerea Liceului „George Ţărnea”, din Băbeni - Vâlcea. 

Însă, mai susţin jurnaliştii, directoratul nu a luat nici un fel de măsuri. „A raportat directoarelor liceului George Ţărnea, fără ca acestea să analizeze cazul, ba mai mult, ignorând total situaţia. Raportându-se cazul de către părinţi poliţiei locale, aceştia împreună cu directoarele au încercat să muşamalizeze situaţia, rugând părinţii să lase situaţia moartă, invocând faptul că vor râde colegii de fiul lor abuzat", au declarat surse pentru publicaţia „Vocea Vâlcii”.
 
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea susţin că a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală împotriva unui minor şi că se fac cercetări în continuare. Suspectul riscă ani buni de închisoare dacă este găsit vinovat. 
 
Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: