Olimpică din Vâlcea, dispărută de acasă după ce a cunoscut un turc pe Facebook. Parinţii: „Să ne trimită mesaj că e bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia nu mai stie nimic despre Miruna de vineri dimineaţă, de când fata a plecat la meditaţie, în Râmnicu Vâlcea. Odată cu tânăra, din casa familiei au dispărut 500 de euro şi paşapoartele părinţilor.

UPDATE Potrivit părinţilor, olimpica din Vâlcea a intrat în Turcia în data de patru septembrie. Poliţia turcă încearcă să dea de urma fetei cu ajutorul unor imagini surprinse de o cameră video din vama Edirne. 

Miruna Calinoiu locuieste în Mihaesti, o localitate aflata la circa sapte kilometri distanta de Râmnicu Vâlcea. Vineri dimineata, olimpica avea meditatie la Engleza, dar nu a mai ajuns la locuinta profesorului.  În timpul ultimei conversatii telefonice, de la ora 9.30, Miruna si-a anuntat mama ca a ajuns cu bine în oras, dar ca a fost nevoita sa se adaposteasca în scara unui bloc din centrul municipiului. 

„Când a ajuns în oras m-a sunat sa-mi spuna ca e bine si ca a intrat în scara unui bloc pentru ca începuse furtuna. Dupa o jumatate de ora am sunat-o eu sa o întreb daca a ajuns la meditatie, dar nu mi-a mai raspuns. De atunci nu mai stim nimic de ea. Am sunat la 112 sa anunt disparitia, dar asta e tot, nu a fost data în urmarire nationala si am senzatia ca a parasit de mult tara”, povesteste mama Mirunei Calinoiu. 

Parintii tinerei cred ca Miruna a plecat în Turcia, tara pentru care a dezvoltat o adevarata pasiune si pe care a vizitat-o  în cadrul unui proiect scolar. Recent, fata a mai facut o pasiune, dar pentru un tânar turc mai mare cu câtiva ani decât ea, pe care l-a cunoscut pe Facebook. În urma verificarilor efectuate a reiesit ca adolescenta a trimis în luna august mai multe mesaje unei persoane aflate în Istambul. Disperati, parintii îi transmit fetei ca nu se vor amesteca în viata intima si o roaga printre lacrimi sa le dea un semn ca e bine.

Miruna Calinoiu, in timpul vizitei in Turcia. Foto Facebook

image

„Vreau sa-i spun doar ca noi nu ne vom opune acstei relatii, daca asta este alegerea ei, dar sa ne trimita un mesaj ca e bine, sa ne spuna unde e si ca e sanatoasa. Am vazut ca e activa pe Facebook, dar nu am putut vorbi cu ea. Azi-noapte m-a sunat cineva cu numar privat, dar când am raspuns nu a spus nimic”, mai spune Mihaela Calinoiu, mama fetei.

Persoanele care au vazut-o pe tânara si pot oferi informatii despre locul unde se afla aceasta sunt rugate sa sune la numarul de telefon 0741.960.917. 

  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite