O tânără din Vâlcea „şi-a stors“ amantul de bani în schimbul tăcerii. Într-un final, bărbatul a reclamat şantajul la Poliţie

O tânără din Vâlcea „şi-a stors“ amantul de bani în schimbul tăcerii. Într-un final, bărbatul a reclamat şantajul la Poliţie

Scena de dragoste FOTO Fotolia

O femeie de 23 de ani din comuna vâlceană Breznoi a fost prinsă în flagrant în timp ce primea de la amantul în vârstă de 46 de ani suma de 1.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi aveau o relaţie de o lună, iar tânăra i-a cerut bani pentru a nu-i dezvălui amantlâcul soţiei bărbatului. Amantul s-a dus la poliţie acum câteva zile, dezvăluindu-le poliţiştilor relaţia extraconjugală şi şantajul.

Bărbatul, care este căsătorit de 20 de ani şi are copii, o cunoscuse pe tânără în oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, acum o lună. Tânăra de 23 de ani, descoperind că amantul său are bani, s-a gândit să îl şantajeze pentru a nu divulga relaţia. Fata i-a cerut de mai multe ori bani bărbatului, ameninţând că dacă nu va primi sumele cerute îi va spune soţiei de relaţia lor extraconjugală.

Ultima oară, fata a cerut suma de 2.000 de lei, bărbatul promiţându-i că îi va da pentru început 1.000 de lei şi stabilind un loc şi o oră de întâlnire. Numai că amantul a anunţat Poliţia şi a fost organizat un flagrant. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, Brezoi şi a Postului de poliţie Berislăveşti s-au deplasat la locul indicat, în Călimăneşti, şi au depistat-o pe tânără în timp ce primea banii. Aceasta este în prezent cercetată pentru şantaj şi riscă între un an şi cinci ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările