O maşină s-a izbit de un parapet de beton pe Valea Oltului din cauza vitezei. Trei cetăţeni israelieni au ajuns la spital

O maşină s-a izbit de un parapet de beton pe Valea Oltului din cauza vitezei. Trei cetăţeni israelieni au ajuns la spital

Accidentul de pe Valea Oltului s-a soldat cu două victime, din Israel, Foto: Adevărul

Un accident de circulaţie produs în după-amiaza zilei de vineri, 12 aprilie, pe Valea Oltului s-a soldat cu trei victime. Este vorba despre două femei şi un bărbat din Israel care au fost transportaţi la spital în urma leziunilor suferite, după ce maşina în care se aflau a intrat în parapetul de pe marginea drumului, la Brezoi - Proieni.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, în maşina implicată în accidentul de pe Valea Oltului, vineri, 12 aprilie, erau patru pasageri, trei bărbaţi şi o femeie, din care un cuplu. Trei dintre aceştia au suferit diverse leziuni. Este vorba despre cuplu şi încă o femeie, de cetăţenie israeliană. 

Accidentul s-a produs pe DN 7 / E 81, în localitatea Brezoi - Proieni, la 210 + 150 m. Sectorul de drum pe care s-a petrecut incidentul este deseori scena unor astfel de incidente, fiind vorba despre o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, urmată de o porţiune de drum cu vizibilitate mare.

Poliţiştii vâlceni au stabilit viteza drept cauză probabilă a producerii accidentului. Maşina, care se îndrepta spre Sibiu, şi în care se aflau cei patru, s-a izbit de parapetul din beton de pe marginea şoselei. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea şi ale SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Una dintre victime, care prezenta o plagă la cap a fost preluată de SMURD.

Cealaltă, cu un traumatism de stern şi soţul acesteia, despre starea căruia nu se cunosc deocamdată detalii, au fost transportate de SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: