O femeie a fost lovită de tren în timp ce culegea plante medicinale

O femeie a fost lovită de tren în timp ce culegea plante medicinale

Tren pe Valea Oltului, Foto: YouTube

Un accident feroviar s-a produs astăzi, 17 mai, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. O femeie de 60 de ani din comuna Racoviţa a fost lovită de un tren personal care circula pe relaţia Sibiu Râmnicu Vâlcea. Lovită din lateral, femeia a suferit leziuni la cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

O localnică din Racoviţa - Vâlcea a fost lovită de un tren care circula pe traseul Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla lângă şinele de cale ferată. Martorii susţin că femeia culegea plante în momentul în care s-a produs accidentul şi că nu a realizat cât de aproape este de tren. 
 
Lovită din lateral, victima de 60 de ani a suferit traumatisme în zona capului. În prezent, femeia este internată în spital.
 
De Înălţarea Domnului, sărbătoare pe care o cinstesc creştin-ortodcşii de pretutindeni astăzi, se culeg diverse plante. În unele zone ale ţării se culeg din pădure frunze de alun pentru a fi folosite drept plante tămăduitoare sau cu care se fac vrăji de dragoste. Este ziua în care se poartă frunze de nuc peste brâu, pentru că Mântuitorul le-a purtat în momentul Înălţării şi se sfiinţesc pe lângă alun şi alte plante de leac, precum leuşteanul sau paltinul.
 
Este al doilea accident feroviar produs în această săptămână în judeţul Vâlcea. În urmă cu două nopţi, un cioban a fost lovit tot de un personal în timp ce încerca să-şi salveze animalele, pe un câmp din apropierea oraşului Băbeni.
citeste totul despre: