Mos Nicolae a trimis daruri pentru toti copiii internati in Spitalul Judetean de Urgenta din Râmnicu Vâlcea

Mos Nicolae a trimis daruri pentru toti copiii internati in Spitalul Judetean de Urgenta din Râmnicu Vâlcea

Toti copiii internati au primit dulciuri. Foto Adevarul

Mos Nicolae nu i-a uitat în acest an nici pe copiii care, din cauza unor probleme de sanatate, au ajuns în aceste zile la spital. Zeci de micuti internati la Pediatrie si Chirurgie au primit cadouri de la mosul darnic si bun.

 
Mos Nicolae a avut ajutoare de nadejde în acest an: membrii Asociatiei „Prietenii spitalului vâlcean”, care au pus mâna de la mâna pentru pentru a le oferi micutilor bolnavi cadouri.
 
Gestul a avut efectul scontat si, pret de câteva clipe, durerea a disparut de pe chipurile copiilor internati în Spitalul Judetean de Urgenta (SJU), lasând loc bucuriei. 
 
Daca cei mici au primit doar cadouri, Mosul a lasat câte o nuielusa personalului medical care-si desfasoara activitatea în cele doua sectii. Gestul nu a fost unul rautacios, cum ar fi îndreptatiti sa creada foarte multi, ci a fost facut din simpatie, inclusiv directorul SJU, chirurgul Dan Ponoran, a primit doua nuieluse.
 
 
FOTO Adevarul
 
Cum putem sustine spitalul
 
Vâlcenii care doresc sa ajute SJU Râmnicu Vâlcea o pot face directionând 2 % din impozitul anual pe venitul realizat din salariu catre unitatea medicala. De asemenea, firmele din întreg judetul pot ajuta la dotarea spitalului prin donarea a 20 % din impozitul pe profit. Mai multe detalii despre  cum puteti ajuta cea mai mare unitate medicala din Vâlcea gasiti  http://www.prieteniispitaluluivalcean.ro/
 
Donatii se pot face oricând în contul asociatiei:RO 94 BACX 000000 11 9055 8001 deschis la Unicredit Bank Râmnicu Vâlcea.  CUI 35024673. Mail: contact@prieteniispitaluluivalcean.ro
 
Toti banii vor fi utilizati pentru dotarea spitalului din Râmnicu Vâlcea cu echipamente si aparatura medicala. 
 

 
Proiectele Asociatiei „Prietenii spitalului vâlcean”
 
Înfiintata în toamna acestui an, asociatia a donat pâna acum paravane, un calculator si o imprimanta pentru Sectia de oncologie, plus o imprimanta pentru Sectia Medicala din cadrul SJU. De curând, asociatia a depus o depus o cerere de finantare în cadrul programului “Tara lui Andrei”, pentru a obtine banii necesari în vederea amenajarii unui loc de joaca modern,  în fata SJU Râmnicu Vâlcea. Obtinerea finantarii depinde însa de numarul de voturi pe care proiectul asociatiei „Prietenii spitalului vâlcean” îl va primi. 
 
În acest sens, Diana Calciu- unul din membrii fondantori ai asociatiei- face apel la vâlceni sa acceseze pagina taraluiandrei.ro  si sa voteze, începând cu 7 decembrie 2015, proiectul vâlcenilor. 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările