Minori reţinuţi după ce au încercat să spargă mai multe magazine din zona Pieţei Centrale din Râmnic

Minori reţinuţi după ce au încercat să spargă mai multe magazine din zona Pieţei Centrale din Râmnic

Captură după înregistrarea video în care apar cei doi tineri. Foto Primăria Râmnicu Vâlcea

Cei doi tineri au ajuns în atenţia Poliţiei Locale după ce au fost surprinşi  de o cameră de supraveghere în timp ce încercau să forţeze intrările mai multor spaţii comerciale din zona pieţei.

Ştiri pe aceeaşi temă


La vederea echipajelor de poliţie, cei doi spărgători de 17 şi 15 ani au încercat să se fugă. Aceştia au fost prinşi la ieşirea din gangul de lângă sediul ITM. 

„Cei doi tineri aveau un comportament suspect, privind în toate direcţiile şi oprindu-se în anumite puncte, lângă intrările în unele spaţii comerciale, părând că încearcă să le deschidă. Ca urmare, au fost anunţate imediat două echipaje mobile ale Poliţiei Locale, care s-au deplasat la faţa locului. La vederea unuia dintre echipaje, cei doi tineri au schimbat brusc direcţia de deplasare, fiind însă interceptaţi de cel de-al doilea echipaj la ieşirea din gangul pietonal din apropierea I.T.M. Vâlcea, spre Scuarul Mircea cel Bătrân. Au fost reţinuţi şi, în urma verificării punctelor în care staţionaseră, s-a constatat forţarea unui spaţiu comercial”, precizează Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt din cadrul primăriei Râmnicu Vâlcea.

Tinerii au venit tocmai din Drăgăşani şi Drobeta Turnu Severin pentru a da spargeri în Râmnicu Vâlcea, iar unul dintre aceştia are antecedente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările