Mesajul postat pe Facebook de un primar din Vâlcea: „Mulţumesc locuitorilor pentru încrederea pe care o au în m...e“

Mesajul postat pe Facebook de un primar din Vâlcea: „Mulţumesc locuitorilor pentru încrederea pe care o au în m...e“

Primarul oraşului Ocnele Mari - Vâlcea Mihai Pătru Foto Arhiva personală

Un primar din România a vrut să se laude pe pagina personală de Facebook cu ultimele realizări edilitare, dar a stârnit, în schimb, un val de mânie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primarul localităţii Ocnele - Mari, din judeţul Vâlcea, Mihai Pătru este cel care a gafat, când a vrut să se laude cu ultimele lucrări edilitare. A postat mai multe fotografii cu realizările sale, iar postarea a fost însoţită de un text explicativ, numai că, din grabă, a tastat grăbit un cuvânt.
 
„Aşa cum am promis, că voi amenaja parcări la Bisericile din oraşul nostru, azi 05.11.2019, am început construcţia parcării la Parohia „Intrarea în Biserica Maicii Domnului” Trăistari! Mulţumesc locuitorilor oraşului nostru pentru încrederea pe care o au în m..e!”, a fost textul original, care mai apoi a fost corectat. 
 
Doar că textul original a devenit viral. „Mi-a plăcut mai mult ce aţi scris înainte! Lipseşte cuvântul magic! Of, de ce l-aţi şters?”, sună comentariul unui internaut. „Fiecare cu ce-i place! Ce lume nebună, domnule Mihai Pătru”, scrie altcineva. 
 
Au existat însă şi persoane care i-au luat apărarea primarului: „Poate a greşit” sau „Haideti să nu exagerăm, i se poate întâmpla oricui. Până la urmă, nu este un capăt de ţară...”
 
Primarul din Ocnele Mari are şi o poreclă „Pipino de Vâlcea”, susţine un jurnalist vâlcean. 
 

Primarul din Ocnele Mari, județul Vâlcea, Mihai Pătru, Foto: Arhiva personală

Imagini din aceeasi galerie
  • Primarul din Ocnele Mari, județul Vâlcea, Mihai Pătru, Foto: Arhiva personală
  • Postarea hilară și apoi corectată a primarului din Ocnele Mari Foto colaj 
  • Postarea hilară a primarului din Ocnele Mari - Vâlcea Foto Facebook 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: