UPDATE Membrii trupei DJ Project, implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Printre victime se numără şi cântăreţul Gino Manzotti VIDEO

UPDATE Membrii trupei DJ Project, implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Printre victime se numără şi cântăreţul Gino Manzotti VIDEO

Membrii trupei DJ Project au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie

Membrii trupei DJ Project au fost implicaţi în această seară într-un grav accident de circulaţie produs pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea,  la km 160+300 de metri, în zona localităţii Milcoiu.

UPDATE Printre victimele accidentului se numără şi cântăreţul Gino Manzotti.
 
UPDATE  Medicii au declarat că starea membrilor trupei DJ Project este stabilă.   
 
Gino Manzotti a mai fost implicat în urmă cu patru ani într-un grav accident de circulaţie în centrul Timişoarei. Un şofer a intrat atunci într-o intersecţie, a lovit o altă maşină, pe care a împins-o în autoturismul condus de cântăreţul de la DJ Project. 
 
Numele lui Gino Manzotti a mai apărut în anul 2015 într-un scandal cu tentă sexuală la Timişoara. Cântăreţul de la DJ Project, un judecător, dar şi un avocet, au fost acuzaţi că au întreţinuţi relaţii intime cu fete de liceu.
 
 
Din primele verificări se pare că şoferul unui TIR care circula pe direcţia Piteşti-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă s-a răsturant pe sensul opus de mers şi a acroşat două autoturisme.
 
 
Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, iar trei au suferit răni grave şi au fost transportate la spital. Potrivit primelor informaţii, se pare că, printre persoanele transportate la spital s-ar afla şi unul sau mai mulţi membri ai trupei DJ Project.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările