Marele Premiu pentru actorii vâlceni. „Apa de Havel” a luat trofeul Festivalului de Teatru „Est to West Apollon” din Albania

Marele Premiu pentru actorii vâlceni.  „Apa de Havel” a luat trofeul Festivalului de Teatru „Est to West Apollon” din Albania

Scene din piesa Apa de Havel cu care actorii valceni participa la Festivalul International de Teatru din Albania

Producţia teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea a reuşit să câştige marele premiu la unul din cele mai importante festivale de gen din Europa de Est. Nu este însă singura reuşită a talentaţilor artişti vâlceni.

Teatrul Anton Pann a câştigat Marele Premiu la Festivalul Internaţional de Teatru East to West „Apolon 2011" din Albania. Trofeul a fost obţinut de către Romul Moruţan, cu spectacolul „Apa de Havel" de Matei Vişniec, regia Laszlo Vadas.


Un alt premiu adăugat palmaresului instituţiei de cultură vâlcene ste cel câştigat de de Ioana Livia Predescu, la Gala Tânăruli Actor Hop, de la Mangalia.


Află mai multe despre acest subiect vineri, pe ramnicu-valcea.adevarul.ro,  când actorii de la Anton Pann vor relata pe larg experienţele prin care au trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările