Mama fetiţelor violate de propriul tată este cercetată pentru rele tratamente

Mama fetiţelor violate de propriul tată este cercetată pentru rele tratamente

Casa unde cele doua fetite au fost violate de tatal lor

Dosarul tatălui care şi-a violat fetiţele a ajuns pe masa judecătorilor. Mama minorelor nu le-a asigurat creşterea şi educaţia copilelor, luând apărarea tatălui violator

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul fetiţelor de 17 şi 13 ani din Râmnicu Vâlcea violate de propriul tată, a ajuns azi pe masa judecătorilor Tribunalului Vâlcea. Parchetul a finalizat cercetările şi l-a dat pe mâna magistraţilor pe Eugen Ş. (53 ani) care în perioada 2004-2010 a întreţinut relaţii sexuale orale cu cele două fiice. „În această perioadă, bărbatul a săvârşit acte de perversiune sexuală în mod repetat prin constrângerea acestora, fie prin oferirea de dulciuri sau bani, fie prin comportament violent, pentru a le determina să accepte actele de perversiune sexuală şi acte sexuale orale şi să păstreze tăcerea", se menţionează în comunicatul de presă al Parchetului d.p.l. Tribunalul Vâlcea. Mama celor două minore a avut un comportament agresiv, verbal şi fizic faţă de propriile copile, fără să contribuie la educarea şi creşterea corespunzătoare a acestora. „Nu este adevărat că soţul meu a întreţinut relaţii cu fetele. Ele au vrut să îi facă rău", declara femeia în luna noiembrie când Eugen Ş. a fost arestat pentru viol, perversiune sexuală şi rele tratamente aplicate copilelor. Ioana Ş. este cercetată în libertate pentru două infracţiuni de rele tratamente aplicate fiicelor. Femeia acceptase, de asemenea, compromisul, ca soţul ei să convieţuiască împreună şi cu amanta sub acelaşi acoperiş. Minorele sunt acum instituţionalizate într-un centru de ocrotire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările