La un pas de catastrofă. O nouă manevră criminală de depăşire pe un drum naţional VIDEO

La un pas de catastrofă. O nouă manevră criminală de depăşire pe un drum naţional VIDEO

Încercare de depăşire criminală care a pus în pericol ocupanţii a patru maşini, în Vâlcea Foto captură video

Încă o filmare surprinsă în trafic, pe şoselele patriei, vine să demonstreze modul aberant în care unii şoferi înţeleg să se comporte atunci când se află la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un conducător auto a pus în pericol ocupanţii a patru maşini în încercarea de depăşi o coloană, pe un drum naţional, cu o singură bandă de mers pe sens, care leagă staţiunea balneară Băile Olăneşti de reşedinţa de judeţ - Râmnicu Vâlcea: DN 64A.  

Imaginile surprinse în trafic, de camera de bord a unuia dintre cei implicaţi în incident, cu manevra care ar fi putut să facă ravagii pe şosea, au fost postate pe pagina de Facebook a grupului „Ai parcat ca un bou”, la câteva zile de la eveniment.

Întâmplarea s-a petrecut duminică, 4 aprilie. În filmare se observă un Ford Mondeo de culoare albă încercând să depăşească o coloană, pe linie discontinuă. Nu apucă, pentru că, între timp, din sens opus se apropie un Logan şi începe o zonă cu linie continuă.

Şoferul maşinii pe care dorea să o depăşească - un Volkswagen Golf de culoare mov - pare să fie primul care realizează pericolul de pe şosea. 

În dorinţa de a evita o catastrofă, acesta încetineşte, frânează şi apoi trage de volan spre dreapta, probabil pentru a-i permite conducătorului auto din Ford să-şi ducă planul la bun sfârşit.

VIDEO - Depăşirea criminală care a pus în pericol vieţi

La rândul său, şoferul din Ford pare luat prin surprindere de ce se întâmplă pe şosea şi de manevra maşinii pe care intenţiona să o depăşească. Când vede autoturismul din sens opus, realizează că nu mai poate să revină în coloană. Aşa că frânează şi el. Opreşte Fordul paralel cu Golful. 

Toţi participanţii la trafic se opresc în mijlocul drumului, până şoferul care circula regulamentar din sens opus dă flash-uri pentru a-i invita pe ceilalţi să-şi reia drumul. 

Abia atunci şoferul din Ford reuşeşte să-şi ducă planul la bun sfârşit, în fruntea coloanei de maşini.

Isprava s-a terminat cu bine. Acum rămâne ca Poliţia Rutieră să se sesizeze şi să-i tragă la răspundere pe cei vinovaţi, cum a procedat şi în trecut în cazuri asemănătoare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările