Ionuţ Budişteanu, un model pentru elevii vâlceni care au dat Bac-ul în acest an

Ionuţ Budişteanu, un model pentru elevii vâlceni care au dat Bac-ul în acest an

Zeci de elevi din Vâlcea au scris la Bacalaureat despre Ionuţ Budişteanu. FOTO INTEL

Liceanul Ionuţ Budişteanu a devenit un model pentru foarte mulţi dintre colegii săi care au susţinut Bacalaureatul în acest an. Zeci de elevi au scris, la punctul al doilea de la proba scrisă la Limba şi Literatura Română, că Ionuţ Budişteanu este un exemplu demn de urmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Deşi, la rândul său,  Ionuţ Budişteanu a trecut în aceste zile prin emoţiile examenului de Bacalaureat, tânărul reprezintă un model pentru foarte mulţi dintre liceenii vâlceni.  
 
„În fiecare centru de examen au existat cel puţin 10 lucrări în care, candidaţii de la Bacalaureat, l-au luat ca model pe Ionuţ Budişteanu. Se pare că Ionuţ este foarte bine perceput de către populaţia tânără. Din punctul meu de vedere, e un lucru foarte bun. S-a simţit că Ionuţ a fost mediatizat, că a fost subiect de presă”, declară şeful ISJ Vâlcea, Remus Grigorescu
 
 
Ionuţ Budişteanu a câştigat în acest an marele premiu la concursul de inginerie Intel ISSEF din America. Acesta este singurul tânăr din Europa care a câştigat acest premiu în ultimii 20 de ani. 

Ionuţ Budişteanu a obţinut o medie peste 9 la examenul de Bacalaureat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările