Imagini înfiorătoare de la un accident pe Valea Oltului în care au murit două persoane. Un Audi a intrat într-un TIR condus de un bulgar FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal cu două victime pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, în Călimăneşti - Vâlcea; Foto Adevărul
Accident mortal cu două victime pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, în Călimăneşti - Vâlcea; Foto Adevărul

Un teribil accident rutier s-a produs luni, 19 aprilie, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, la trei kilometri depărtare de OMV Căciulata, care a paralizat tot traficul pe Valea Oltului şi în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa.

Coliziunea a avut loc la km 199 + 800 m, al Drumul Naţional 7, la ieşire din Călimăneşti - Căciulata, în Defileul Oltului.

Din motive neştiute, un autoturism înmatriculat în Cluj care se îndrepta spre Vâlcea, dinspre Sibiu, a pătruns pe contrasens. Aici maşina, un Audi A 4, a intrat într-un TIR condus în sens opus de un şofer de cetăţenie bulgară. 

Potrivit martorilor oculari, maşina circula cu viteză normală când, la un moment dat, a părăsit sensul de mers. Şoferul român nici nu şi-a dat seama ce se întâmplă, pentru că la faţa locului nu s-a găsit nici o urmă de frânare a maşinii conduse de către acesta.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE PE VALEA OLTULUI

TIR-ul era încărcat cu fier, astfel, spun specialiştii se explică de ce în ciuda intenţiei cetăţeanului bulgar de a frâna pentru a evita coliziunea, maşina a suferit daună totală. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul acestuia din urmă a fost negativ.

În urma impactului violent, ambele persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. Aceeaşi martori oculari susţin că au murit pe loc. Cei care au sunat imediat la 112 au anunţat că acestea sunt inconştiente. Este vorba despre şoferul de 53 de ani din Dej, judeţul Cluj şi de pasagera de 58 de ani, dintr-o comună din Teleorman. „Nu au avut nici o şansă de supravieţuire”, au mai menţionat martorii.

Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi două autospeciale de descarcerare.

După descarcerarea celor două victime, decesele acestora au fost declarate de cadrele medicale de pe ambulanţa SAJ.

Şoferul de pe autotren, cetăţeanul bulgar, după ce a fost evaluat la faţa locului, a refuzat transportul la spital.

Traficul pe Valea Oltului, între Vâlcea şi Sibiu a fost paralizat total aproximativ două ore, activităţile fiind coordonate de la faţa locului de şeful Serviciului Rutier Vâlcea şi şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de ucidere din culpă. Poliţiştii rutieri vâlceni efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs acest accident mortal.  

Vă mai recomandăm şi:

Carambol pe Valea Oltului. O mamă şi un bebeluş de trei luni, la spital

Accident mortal pe Valea Oltului, în Călimăneşti. Călcată de o maşină, o femeie şi-a pierdut viaţa FOTO 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite