Hacker urmărit internaţional, prins de jandarmi în cartierul Ostroveni având asupra lui un cuţit de 24 de centimetri

Hacker urmărit internaţional, prins de jandarmi în cartierul Ostroveni având asupra lui un cuţit de 24 de centimetri

Jandarmii au prins un hacker urmarit international de autoritatile din Italia

Tânărul urmează să fie extradat în Italia pentru că a înşelat mai mulţi italieni vânzându-le fictiv, prin licitaţii false pe internet, electrocasnice, ATV-uri, maşini si tractoare

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae V. (25 ani), din Olanu a fost prins de jandarmi, pe 22 noiembrie, pe Strada Matache Temelie, din cartierul Ostroveni, tânărul dând de bănuit pentru că, la vederea oamenilor legii a devenit foarte agitat. „În buzunarul interior al gecii a fost găsit un cuţit metalic, de culoare argintie, cu mânere tip fluture, cu lungimea totală de 24 cm, cu lama de 11,5 cm. şi lăţimea de 2 cm. Verificat în baza de date, s-a stabilit că era căutat, pe numele lui existând un mandat european de arestare, dat de autorităţile italiene, ţară unde urma să fie extrădat. Nicolae V. a fost predat Serviciului Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriţi din cadrul Poliţiei Vâlcea. Actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor", ne-a spus cpt. Cosmin Liviu Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea. În perioada 2009-2010, tânărul a organizat licitaţii false pe internet, vânzând fictiv de la electrocasnice, ATV-uri până la maşini sau tractoare. „Curtea de Apel Piteşti a confirmat mandatul european, a dispus reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă, tânărul urmând să fie extrădat în perioada următoare”, a spus scms. Eusebiu Predonescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările