Grav accident rutier la intrare în Râmnicu Vâlcea. Pericol de explozie, trei victime la spital

Grav accident rutier la intrare în Râmnicu Vâlcea. Pericol de explozie, trei victime la spital

Ambulanţă preluând o victimă, Foto: desteptarea.ro

Un nou accident rutier grav, soldat cu victime, s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 4 februarie, în judeţul Vâlcea, pe un drum naţional, în apropiere de municipiul Râmnicu Vâlcea. O maşină a părăsit carosabilul, a intrat în gardul unei case, a ricoşat într-o ţeavă de gaze şi apoi s-a oprit în curtea unui localnic. Trei persoane au ajuns moment la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul produs în această dimineaţă pe DN 64, în Râureni, judeţul Vâlcea, a fost anunţat la 112 la ora 8.34.

Un autoturism care venea spre Râmnicu Vâlcea, dinspre Drăgăşani, a părăsit partea carosabilă, pe partea dreaptă şi a a intrat într-un gard. De aici a ricoşat într-un branşament al celor de la Gaze şi s-a oprit în curtea unei case.
 
Din primele cercetări reiese că şoferul nu a adaptat viteza în funcţie de carosabilul umed şi a pierdut controlul volanului. Trei persoane au suferit diverse leziuni, din care una foarte grave, fiind găsită de salvatori în stare de inconştienţă.

Mai bine de o jumătate de oră, circulaţia în zonă a fost blocată pe un sens de mers, pentru asigurarea intervenţiei echipajelor, mai multe ambulanţe fiind deplasate la locul accidentului.

În plus, cum accidentul s-a soldat cu avarierea unui branşament, fiind scurgeri de gaze, s-a luat măsura izolării zonei, lucrându-se şi în acest moment pentru înlăturarea pericolului. 
citeste totul despre: