FOTO Un taximetrist şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-o cisternă goală, pe DN 7

FOTO Un taximetrist şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-o cisternă goală, pe DN 7

Accident mortal pe DN7 - E81 pe Dealul Negru la Budeşti - Vâlcea un taximetrist şi-a pierdut viaţa în urma coliziunii cu o cisternă Foto Adevărul

Un accident rutier mortal s-a produs vineri seara pe DN 7 / E 81, în Budeşti - Vâlcea, pe Dealul Negru. Un şofer şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi aici s-a ciocnit cu o cisternă goală.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Update, ora 10.05 După mai bine de o oră de la producerea accidentului pe de Dealul Negru, din judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81, traficul a fost reluat pe ambele sensuri, potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Vâlcea. În timpul intervenţiei la faţa locului, pentru minute bune, circulaţia a fost întreruptă total, iar în rest doar pe un sens de mers. 

- Ştirea iniţială - 

Traficul pe DN 7 / E 81 a fost din nou blocat, pe un sens, vineri, 21 iunie, în urma unui accident rutier mortal produs pe Dealul Negru, în judeţul Vâlcea. La km 197 + 700 m, pe raza comunei Budeşti, un autoturism a pătruns pe contrasens. Aici, Loganul s-a ciocnit cu o cisternă. Aceasta era goală şi se îndrepta spre platforma chimică vâlceană, pentru a fi încărcată cu marfă la CHIEH Soda Govora.

Şoferul din autoturismul - taximetru a rămas încarcerat în urma coliziunii cu tractorul cisternei, motiv pentru care la faţa locului, pe lângă paramedici şi ambulanţieri, a fost trimis şi un echipaj de la Descarcerare. Numai că la locul intervenţiei, aceştia au constatat că şoferul decedase în urma impactului. Era singur în autoturism, cel mai probabil se ducea la o comandă, bănuiesc anchetatorii.

Victima avea 41 de ani şi era din Râmnicu Vâlcea. Nu se ştie deocamdată, motivul pentru care a pătruns pe contrasens. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea efectuează cercetări la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate.

Este al doilea eveniment rutier produs vineri pe DN 7 / E 81 în judeţul Vâlcea. Pe timpul zilei, pe raza comunei Bujoreni, la km 182 + 300 m, un alt autoturism s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului între un pod rutier şi un supratraversare de cale ferată. Poliţiştii au stabilit că în acest caz nu a fost adaptată viteza. O persoană a fost grav rănită. Este vorba despre o femeie de 56 de ani din Maramureş.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Accident mortal pe DN7 - E81 pe Dealul Negru la Budești - Vâlcea un taximetrist și-a pierdut viața în urma coliziunii cu o cisternă Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Accident mortal pe DN7 - E81 pe Dealul Negru la Budești - Vâlcea un taximetrist și-a pierdut viața în urma coliziunii cu o cisternă Foto Adevărul
  • Accident grav pe DN7 - E81 Valea Oltului în Bujoreni - Vâlcea un autoturism s-a răsturnat în șanț Foto Adevărul
  • Accident grav pe DN7 - E81 Valea Oltului în Bujoreni - Vâlcea un autoturism s-a răsturnat în șanț Foto Adevărul
Distribuie imaginea
citeste totul despre: