FOTO De ce s-a răsturnat o maşină într-o râpă din zona Dealul Negru şi cum a scăpat şoferul ca prin minune

FOTO De ce s-a răsturnat o maşină într-o râpă din zona Dealul Negru şi cum a scăpat şoferul ca prin minune

Accident pe E 81 - DN 7 Dealul Negru - Vâlcea maşină în râpă Foto Adevărul

Un accident spectaculos s-a produs vineri după-amiază pe DN 7, în judeţul Vâlcea, pe Dealul Negru. O maşină s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea şoselei europene, însă şoferul a scăpat în mod miraculos şi a refuzat să fie transportat la spital.

GALERIE FOTO

Accidentul rutier s-a petrecut în dreptul localităţii vâlcene Milcoiu, la kilometrul 160 al drumului european, şoferul fiind singur în maşină, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea (IPJ).

La faţa locului, s-au deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea şi unul al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, singura victimă fiind încarcerată. Cu toate acestea, şoferul a refuzat să fie transportat la spital, susţin reprezentanţii ISU. 

Poliţia Vâlcea a stabilit, pe baza primelor informaţii de la faţa locului, drept cauză probabilă de producere a accidentului „neadaptarea vitezei la condiţiile de drum”. Imaginile de la faţa locului sunt grăitoare. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori în râpa de pe marginea drumului, lovindu-se de mai mulţi copaci, până s-a oprit. Anchetatorii cred că şoferul a scăpat cu viaţă tocmai datorită vegetaţiei.

Zona în care s-a produs accidentul este deseori scena unor astfel de evenimente. Pentru că nu sunt case pe marginea drumului, în pofida deselor curbe, mulţi şoferi calcă pedala de acceleraţie şi fie ies în afara şoselei, ca în cazul de faţă, fie intră pe contrasens, ciocnindu-se cu alte maşini, DN 7 / E 81 fiind una din cele mai circulate şosele din România.

Traficul nu a avut prea mult de suferit, dar cel mai probabil se va circula doar pe un sens când în zonă va ajunge un utilaj pentru a scoate maşina din râpă.  

Accident pe E 81 - DN 7 Dealul Negru - Vâlcea mașină în râpă Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Accident pe E 81 - DN 7 Dealul Negru - Vâlcea mașină în râpă Foto Adevărul
  • Accident pe E 81 - DN 7 Dealul Negru - Vâlcea mașină în râpă Foto Adevărul
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: