FOTO Pericol de incendiu într-o benzinărie după ce un şofer a intrat cu maşina în două pompe de alimentare

FOTO Pericol de incendiu într-o benzinărie după ce un şofer a intrat cu maşina în două pompe de alimentare

Pompierii au intervenit cu apă şi spumă pentru a preveni un incendiu. Foto Adevărul

Un şofer din Vâlcea a fost la un pas să provoace un dezastru într-o benzinărie, după ce a distrus cu maşina două pompe de alimentare.  Accidentul a avut loc pe DN 67, în Căzăneşti, două echipaje ale ISU au intervenit în zonă.

Tânărul care a distrus pompele de alimentare circula pe sensul Râmnicu Vâlcea-Horezu şi a intrat în depăşire în timp ce un alt şofer, aflat în faţa sa, a încercat să intre în benzinărie. 
 
„Mergeam spre casă, aveam două maşini în faţa mea, am văzut că încetinesc, dar eu am intrat în depăşire. Unul dintre şoferi, în loc să facă dreapta, că e linie continuă aici, a făcut stânga să intre în benzinărie şi mi-a tăiat faţa. Eu n-am mai avut timp să-l evit şi am ricoşat în cele două pompe. Puteam să mor, putea să ia totul foc”, a declarat conducătorul auto
 
 Pompierii au intervenit rapid cu apă şi spumă pentru a preveni producerea unui incendiu. 
 
”Am intervenit cu două echipaje, a fost pericol de incendiu şi, pentru a se evita un dezastru, s-a împrăştiat spumă în zona pompelor. Au fost şi două victime, acestea au suferit traumatisme minore, dar nu au dorit să meargă la spital”, precizează Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.
 
Din primele cercetări la faţa locului, în acest caz este vorba despre culpă comună, ambii şoferi fiind vinovaţi de producerea accidentului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: