FOTO Moarte suspectă pe şoseaua de centură din Râmnicu Vâlcea: şoferul unei firme private, găsit decedat în maşina de serviciu

FOTO Moarte suspectă pe şoseaua de centură din Râmnicu Vâlcea: şoferul unei firme private, găsit decedat în maşina de serviciu

Moarte suspectă pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea: şofer, descoperit mort în duba de serviciu

Angajatul unei companii din Sibiu a fost găsit mort în maşina de serviu, luni după-amiaza, 15 iulie, pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Luni după-amiaza, lângă o staţie de distribuire a carburanţilor, de pe şoseaua de centură, în zona nord a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost descoperit un bărbat mort într-o dubiţă. 

Angajatul unei companii din Sibiu a a alertat autorităţile vâlcene, după ce s-a constatat, cu ajutorul GPS-ului, că maşina a staţionat prea mult timp într-un loc. 

Oamenii au încercat în mai multe rânduri să ia legătura cu şoferul, dar fără sorţi de izbândă. Firma a trimis pe cineva să vadă ce se întâmplă, iar reprezentul companiei a constatat că maşina este închisă, cu şoferul înăuntru care nu avea nici o reacţie. Imediat a sunat la 112. 

La faţa locului au fost trimise un echipaj de la Descarcerare al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi un altul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. 
 
Echipajele de intervenţie s-au văzut nevoite să spargă geamul. Din păcate, medicul de pe ambulanţă nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului de 43 de ani. 
 
„Duba este cu numere de înmatriculare de Bucureşti. A fost observat pe GPS de şef, care a trimis un coleg la faţa locului. Firma este din Sibiu, de unde a venit şi colegul care a alertat autorităţile”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. 
 
Medicii din cadrul Serviciului de Medicină Legală urmează să stabilească cauza decesului, iar poliţia să facă cercetările privind împrejurările în care s-a produs acesta. 

Moarte suspectă pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Moarte suspectă pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul
  • Moarte suspectă pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările