FOTO Furt pe Valea Oltului dintr-un TIR cu sucuri ajuns în şanţ. Poliţiştii se aşteptau la hoţi, i-au aşteptat şi i-au prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul jefuit de sucuri de către patru hoţi, pe Valea Oltului,  zona Brezoi, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea; Foto; Adevărul
TIR-ul jefuit de sucuri de către patru hoţi, pe Valea Oltului,  zona Brezoi, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea; Foto; Adevărul

Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict vineri, 26 aprilie, seara, în timp ce furau dintr-un camion. Vehiculul a fost implicat într-un incident rutier, în cursul dimineţii, şi din cauza traficului extrem de aglomerat din timpul zilei nu a fost posibilă scoaterea lui din şanţ. Poliţiştii se aşteptau ca TIR-ul să fie prădat.

GALERIE FOTO

Patru bărbaţi au fost prinşi vineri noaptea, în jurul orei 22.30, în timp ce furau mai multe sticle dintr-un camion plin cu băuturi răcoritoare. Vehiculul ajunsese într-un şanţ de pe DN 7 / E 81, în cursul dimineţii aceleiaşi zile, după ce şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic. 

Incidentul rutier a avut loc la km 206, pe Valea Oltului, în zona Brezoi şi nu s-a soldat cu victime. Din cauza traficului extrem de aglomerat, în prima zi liberă din perioada sărbătorilor pascale, TIR-ul nu a putut fi scos din şanţ pe timpul zilei. 

Potrivit surselor noastre, poliţiştii au intuit că, după lăsarea serii, vehiculul va fi ţintă sigură pentru persoanele certate cu legea. Un echipaj de poliţie rutieră a fost trimis să patruleze prin zonă, să asigure fluidizarea traficului. 

Când au văzut lumină în camion, echipajul mobil a oprit lângă vehicul şi în interiorul remorcii TIR-ului a găsit patru bărbaţi. Ulterior, aveau să afle că aceştia erau dintr-o comună învecinată, din Racoviţa - Vâlcea. Au fost conduşi la sediul Poliţiei Brezoi pentru cercetări.

O jumătate de oră mai târziu, după ce „poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict mai multe persoane în timp ce sustrăgeau băuturi răcoritoare dintr-un TIR”, potrivit informaţiilor furnizate de către inspectorul Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, la faţa locului a ajuns şi o macara pentru scoaterea vehiculului din şanţ.

Poliţia Brezoi a deschis un dosar penal pentru furt pe numele celor patru vâlceni din Racoviţa. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite