FOTO Accident, crimă sau sinucidere. Trupul unui bărbat gol puşcă, găsit în apele Oltului

FOTO Accident, crimă sau sinucidere. Trupul unui bărbat gol puşcă, găsit în apele Oltului

Bărbat gol puşcă descoperit în apele Oltului la Stupărei - Vâlcea Foto Adevărul

Joi după-amiaza în apele râului Olt, pe raza unei localităţi din judeţul Vâlcea,a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat. S-a demarat o anchetă pentru a se stabili identitatea acestuia, împrejurările şi cauza decesului: crimă, accident sau sinucidere.

 
Trupul gol descoperit în Olt i-a determinat pe anchetatori să ia în calcul şi ipoteza unei crime, pe lângă cea a accidentului sau sinuciderii. Vremea destul de friguroasă nu este prea potrivită pentru o baie în Olt în această perioadă, dar nimic nu este exclus.
 
Cadavrul unui bărbat care a stat mai multe zile în apă, judecând după cât de umflat era, a fost descoperit  în zona grătarelor din Stupărei, la ecluza doi. Cinci subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au intervenit cu o barcă pentru a scoate trupul neînsufleţit din apă. 

Acesta a fost transportat la Serviciul Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea pentru autopsie. Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru a elucida misterul în acest caz.
 
Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Bărbat gol pușcă descoperit în apele Oltului la Stupărei - Vâlcea Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Bărbat gol pușcă descoperit în apele Oltului la Stupărei - Vâlcea Foto Adevărul
  • Bărbat gol pușcă descoperit în apele Oltului la Stupărei - Vâlcea Foto Adevărul
Distribuie imaginea
citeste totul despre: