FOTO 60.000 de euro câştigaţi cu doar 2 lei. Unde s-a întâmplat minunea şi ce va face jucătorul cu banii

FOTO 60.000 de euro câştigaţi cu doar 2 lei. Unde s-a întâmplat minunea şi ce va face jucătorul cu banii

Pariorul „milionar” din Vâlcea, Claudiu Trache şi biletul norocos; Foto: efortuna.ro

Un vâlcean a câştigat de curând aproape 250.000 de lei, investind doar 2 lei. Norocosul a jucat la o casă de pariuri sportive din Horezu - Vâlcea şi a avut şansa unui bonus dublu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Claudiu Marinel Trache s-a îmbogăţit peste noapte, datorită unei pasiuni. O pasiune în care, aşa cum recunoaşte, nu investeşte mult, dar căreia îi este fidel - pariurile sportive. 
 
Şi cei de la Fortuna, de care aparţine agenţia de pariuri în care şi-a încercat vâlceanul norocul, recunosc că performanţa lui este una rar întâlnită.
 
Tot de la ei am aflat şi cum a fost posibilă minunea. „A avut peste 20 de evenimente, cu cotă minimă de 1.25 şi a beneficiat de Bonus Dublu. Selecţia e una cu adevărat spectaculoasă”, recunosc reprezentanţii companiei de jocuri de noroc. 
 
Mai mult, „a ales meciuri de fotbal din mai multe campionate din Europa, pe care a jucat total goluri, "solişti", "duble", ambele marchează sau rezultat pauză/final”. Iar cota finală a biletului a fost de 65.034!
 
Şi-a încasat trofeul de la agenţia Fortuna din Horezu şi „s-a fotografiat mândru că e un exemplu de reuşită pentru orice jucător pasionat”.
 
La o simplă căutare pe reţelele de socializare, bărbatul spune că s-a născut în Drăgăşani şi locuieşte în Râmnicu Vâlcea. Jurnaliştii din presa locală l-au găsit însă într-o comună din apropierea oraşului Horezu, la Costeşti. 
 
Vestea norocosului s-a dus în toată zona. Deşi valoarea maximă a câştigului era de 123.000 de lei, vâlceanul a beneficiat de un bonus dublu. 
 
Jucătorul a recunoscut reporterilor de la „Eveniment Vâlcean” că nu joacă niciodată pe bani mulţi, maxim 6 lei şi că se aştepta să câştige o sumă mare. 
 
„De obicei joc meciuri care vor avea loc într-o săptămână întreagă sau chiar în 10 zile. M-am aşteptat să prind o sumă mare. Au fost meciuri din mai multe campionate. Am pariat pe echipe pe care le urmăresc din urmă”, a mai declarat Claudiu Trache pentru Eveniment Vâlcean
 
Cu banii, bărbatul vrea să-şi termine casa din Râmnicu Vâlcea, ca să se poată muta cu familia acolo. A recunoscut că nu este la primul câştig, dar niciunul atât de consistent şi că secretul constă în a urmări „evoluţia echipelor”. Şi a mai mărturisit că va continua să parieze, dat o va face tot pe sume mici.
 
Nu toţi banii îi vor intra în cont, suma fiind impozabilă, va rămâne cu mai puţin de 220.000 de lei.

Pariorul milionar din Vâlcea, Claudiu Trache și biletul norocos, Foto: efortuna.ro 

Imagini din aceeasi galerie
  • Pariorul milionar din Vâlcea, Claudiu Trache și biletul norocos, Foto: efortuna.ro 
  • Pariorul milionar din Vâlcea, Claudiu Trache în agenția unde a câștigat, Foto: efortuna.ro
  • Pariorul milionar din Vâlcea Claudiu Trache - biletul norocos, Foto: efortuna.ro 
  • Pariorul milionar din Vâlcea, Claudiu Trache, Foto: evenimentvalcean.ro 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: