Doi foşti vicepreşedinţi PSD au preluat şefia ALDE Vâlcea

Doi foşti vicepreşedinţi PSD au preluat şefia ALDE Vâlcea

Remus Grigorescu a candidat pentur un mandat de primar si la alegerile anticipate din 2010. FOTO arhiva Adevarul

Dumitru Lovin a fost numit co-preşedinte ALDE Vâlcea, în timp ce profesorul universitar Remus Grigorescu va conduce organizaţia municipală.

Vicepreşedinte al organizaţiei de seniori a PSD până săptămâna trecută, Dumitru Lovin a confirmat astăzi că a fost numit co-preşedintele ALDE Vâlcea. Cu acordul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, profesorul universitar Remus Grigorescu, fost vicepreşedinte al PSD Vâlcea,  a fost desemnat candidatul ALDE pentru primăria Râmnicu Vâlcea şi preşedinte interimar al organizaţiei muncipale. 

Numirea celor doi în funcţiile de conducere s-a făcut în urma negocierilor purtate cu Tăriceanu şi a stârnit până acum o serie de reacţii negative în conservatorilor din ALDE. 
Remus Grigorescu întră în cursa pentru primăria Râmnicu Vâlcea  alături de foştii primari Romeo Rădulescu şi Mircia Gutău, fiind cotat în acest moment cu a treia şansă la alegerile locale din vară. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările