UPDATE Descoperire macabră făcută de rudele venite din străinătate. Mamă şi fiu, omorâţi de taur şi apoi mutilaţi de animale

UPDATE Descoperire macabră făcută de rudele venite din străinătate. Mamă şi fiu, omorâţi de taur şi apoi mutilaţi de animale

Foto: Arhiva Adevărul

O descoperire macabră a fost făcută luni seară într-o comună din judeţul Vâlcea. Nişte vâlceni plecaţi la muncă în străinătate au găsit la întoarcerea acasă corpurile neînsufleţite şi mutilate ale tatălui, respectiv ale bunicii lor. Din primele cercetări reiese că cei doi ar fi fost omorâţi de taur, iar apoi mutilaţi de câini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 14.25 Din comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, oferit presei cu puţin timp în urmă, nu reiese nimic în plus faţă de ce se ştia deja: „Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele.
 
La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a fost înregistrată, în cursul zilei de astăzi, 11 decembrie 2018, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor privind decesul numiţilor P.N şi P.I. din comuna Grădiştea, judeţul Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică”.

Update, ora: 10.05 În acest moment, se fac cercetări pentru ucidere din culpă. Poliţiştii din Zătreni, Bălceşti şi Râmnicu Vâlcea urmează să stabilească împrejurările în care cele două persoane din Grădiştea au murit. 

Cadavrele au fost transportate la Morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru necropsie. 

Anchetatorii au constatat urme vizibile de violenţă pe corpurile celor două victime, „ce par a fi produse de animale. În gospodărie se aflau un taur şi trei bovine”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Pe lângă criminalişti, la faţa locului s-au aflat şi poliţiştii de la Acţiuni Speciale Vâlcea. 

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

- Ştirea iniţială - 

Victimele din comuna Grădiştea, sat Valea Grădiştei, judeţul Vâlcea sunt o femeie de 74 de ani şi fiul acesteia, de 54 de ani. Cei care au făcut descoperirea sunt copiii celui din urmă.        
Nu se ştie când s-a petrecut tragedia, dar anchetatorii înclină să creadă că întâi bătrâna ar fi fost împunsă de taur, iar apoi şi fiul acesteia, când i-a sărit în ajutor. Cum chipurile acestora erau desfigurate, s-a tras concluzia că animalele, posibil câinii, le-au sfâşiat trupurile. 

Imediat, unul dintre copii a alertat Poliţia din localitate, iar primii sosiţi la faţa locului au fost poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Zătreni care au constatat că sesizarea se confirmă şi au solicitat ajutorul criminaliştilor.

Vom reveni cu amănunte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările