De Revelion, temperaturi cu minus şi zăpadă

De Revelion, temperaturi cu minus şi zăpadă

In zonele muntoase din Vâlcea va ninge. Foto arhivă Adevarul

Vremea intră într-un proces de racire accentuată  de astăzi, de la ora 13.00, şi până pe 31 decembrie. În Vâlcea se vor înregistra căderi locale de zăpadă şi viscol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vântul va prezenta intensificări la munte, iar temperaturile vor scădea până la - 10 grade Celsius. Local, în zonele de munte, se vor înregistra în acest interval căderi de zăpadă şi viscol. 

Temperaturile se vor menţine scăzute şi după Revelion, până pe 3 ianuarie 2016, cu valori maxime de -4 grade si minime de -11 grade Celsius.  Potrivit ANM, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, din 29 şi 30 decembrie, vor fi la început mixte, apoi predominant sub formă de ninsoare. După data de 4 ianuarie probabilitatea pentru precipitaţi mixte va fi ridicată.


În acest moment, cel mai frig este în zona de nord a judeţului Vâlcea. La Voineasa se înregistrează acum zero grade, în timp ce la Obârşia Lotrului temperaturile au scăzut deja la -3 grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările