Cortegiu funerar cu sute de participanţi, întrerupt de forţele de ordine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântare cu sute de participanţi care nu respectă restricţiile pandemiei în Laloşu - Vâlcea Foto colaj capturi video Facebook
Înmormântare cu sute de participanţi care nu respectă restricţiile pandemiei în Laloşu - Vâlcea Foto colaj capturi video Facebook

Participanţii la o înmormântare într-un sat din Vâlcea au fost dispersaţi cu ajutorul poliţiştilor  şi jandarmilor.

În urma unei sesizări primită la 112, legată de o înmormântare din comuna Laloşu - Vâlcea, mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi s-au deplasat la faţa locului pentru a vedea dacă se respectă restricţiile legate de pandemie. 

Doar că la faţa locului, oamenii legii au avut surpriza să descopere extrem de mulţi participanţi, aproximativ 80 - potrivit autorităţilor, 250 - conform altor surse, dar şi după cum reiese din imaginile apărute pe reţelele de socializare.

Din filmările postate pe Facebook (aici şi aici), de la înmormântare, reiese că nici unul dintre prezenţi nu poartă mască de protecţie şi nici nu respectă distanţa socială de protecţie. 

Mai mult, deşi autorităţile susţin că procesiunea a început în jurul orei 15:00, tot de pe reţelele de socializare reiese că evenimentul era în derulare şi în urmă cu trei ore, când răsunau cântece de jale în gospodăria familiei îndoliate, iar la poartă erau întinse corturi în care erau prezente mai multe persoane.

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Oamenii au venit să-şi prezinte omagiile unui bărbat de 31 de ani, care a murit într-un accident rutier petrecut sâmbătă seara 10 aprilie, în comuna Iancu Jianu din judeţul Olt. O maşină condusă de un tânăr de 21 de ani, cu permisul suspendat a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un cămin al reţelei de canalizare. Impactul a fost atât de violent, încât din maşină nu a rămas nimic întreg. Pasagerul de 31 de ani, a rămas încarcerat şi a murit în urma unui stop cardio-respirator.  

  

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au transmis legat de acest eveniment: „Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti şi Secţiei 10 de Poliţie Rurală Măciuca au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Laloşu, are loc o înmormântare şi ar participa 70 - 80 de persoane care nu respectă măsurile sanitare de protecţie. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de poliţie si un echipaj de jandarmi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi luate măsurile legale faţă de persoanele care nu respectă măsurile de protecţie individuală. Procesiunea de înmormântare a început în jurul orelor 15:00 şi se află în derulare. În vederea prevenirii şi combaterii altor fapte penale şi contravenţionale, zona va fi monitorizată de poliţişti care vor interveni în aplicarea măsurilor legale în funcţie de evoluţia situaţiei operative”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 

Vă mai recomandăm şi:

Cum arată o secţie de nou-născuţi din România, reconstruită de cea mai tare comunitate online FOTO VIDEO

Medic: „O parte din infectările cu COVID- 19 au fost produse chiar în timpul protestelor“


 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite