Copil de un an rămas încuiat într-un apartament de la etajul 4 şi salvat de pompieri după o operaţiune spectaculoasă

Copil de un an rămas încuiat într-un apartament de la etajul 4 şi salvat de pompieri după o operaţiune spectaculoasă

Bebeluş salvat cu autospeciala de lucru la înălţime de la etajul IV, Râmnicu Vâlcea, Foto: ISU Vâlcea

Un bebeluş de un an şi jumătate, din Râmnicu Vâlcea, care a rămas încuiat în casă, a fost salvat luni, 19 martie, cu ajutorul pompierilor, după două ore de eforturi. Mama lui a coborât de la etajul IV până în faţa blocului şi a uitat să-şi ia cheile, iar uşa s-a autoblocat. Copilul a fost salvat cu ajutorul unei autospeciale pentru lucru la înălţime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momente de groază pentru o mamă când a realizat că şi-a lăsat copilul de numai 1 an şi jumătate încuiat singur în casă.
 
Întâmplarea s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea, astăzi, 19 martie. Femeia a coborât până în faţa blocului să ducă gunoiul, iar când s-a întors a realizat că uiatase cheile în apartament. Uşa de la intrare se bloca singură. 
 
Aşa au ajuns pompierii pe strada Intrarea Violetelor din Râmnicu Vâlcea, pentru a salva un bebeluş dintr-un apartament aflat la etajul IV. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale - una pentru lucru la înălţime şi alta SMURD.
 
Pompierii au intrat în apartament pe geam, au reuşit să deblocheze o fereastră, iar apoi au deblocat uşa de la intrarea în locuinţă, pentru a salva copilul. 
 
„Am deplasat două autospeciale ca să nu fie nevoie să spargem uşa de la intrare”, ne-a explicat ofiţerul de relaţii publice, Octavian Fulger, din cadrul ISU Vâlcea.
 
Alarma a fost dată în jurul orei 09:52, iar acţiunea s-a finalizat în jurul orei 12:00, „fără alte incidente”.
citeste totul despre: