Cooking show la Govora, alături de vedete: Monica Anghel, Adina de la Heaven, Fly Project

Cooking show la Govora, alături de vedete: Monica Anghel, Adina de la Heaven, Fly Project

Hotelul Palace de la Băile - Govora judeţul Vâlcea Foto Adevărul - credit Cătălin Colniceanu

Sâmbătă, 3 iulie, un  hotel unic în România - hotelul cu 365 de goluri: ferestre şi uşi - dă startul sezonului estival printr-un eveniment organizat în premieră la Băile Govora - Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâncăruri după reţete de patru stele vor fi preparate de vedete binecunoscute într-un cooking show alături de turişti ai Hotelului Palace din staţiunea balneară vâlceană: Adina de la Heaven, Fly Project şi Claudia Ghiţulescu.

Preparatele vor fi jurizate de o comisie din care va face parte şi Monica Anghel. 
 
Concursul „Gătim la castel” pune la bătaie un weekend gratis la Hotel Palace Govora - o clădire monument istoric, care are un frate geamăn în Elveţia, construită în urmă cu mai bine de un secol, fiind cunoscut pe vremuri drept „locul unde soarele se închiriază cu ora”, datorită modului în care a fost proiectat.  
 
După concurs, turişti şi localnici sunt invitaţi deopotrivă la o „cină” alături de vedete. 
 
„Am invitat nişte vedete care să gătească la trei spaţii de lucru, pe terasă, o reţetă de patru stele, alături de câte un turist din hotel. Echipele vor fi ghidate de o fostă concurentă de la ”Master Chef” - Liliana Petraru - cu care noi lucrăm pe meniu. Concursul va dura între orele 16:00 - 18:00”, ne-a dezvăluit Violeta Niţescu, manager general SC Băile Govora SA.
 
Cooking show la Palace Govora - Vâlcea: „Gătim la Castelul Govora” alături de vedete - afiş Foto Adevărul

Monica Anghel: „Avem în România locuri fabuloase”

 
Monica Anghel a anunţat prezenţa ei la Băile Govora, joi, 1 iulie, într-o emisiune televizată la Kanal D: „Plec la Govora, la Hotel Palace, pentru că acolo sunt nişte proceduri extraordinare şi vreau să le încerc pe toate. Am înţeles că au un fel de ciubăr cu gheaţă, cu o chestie foarte interesantă. Abia aştept să văd despre ce este vorba. Avem în România locuri extraordinar de frumoase, fabuloase! Haideţi, întâi, să vedem ţara noastră care este absolut superbă!”, a spus vedeta printre altele.
 
Monica Anghel a aflat de Palace - Govora de la prietenii ei, care au vizitat înainte locurile: „Adina a mai fost la Govora. Vedetele au vrut însă să vină pentru că au auzit de tratamentele care se fac la noi, să facă cunoştinţă cu locul... Sunt atrase, în general, de zonă. Monica Anghel spre exemplu, cel mai probabil, a auzit despre noi de la Jojo şi de la Toni Grecu, care au fost printre clienţii noştri”, ne-a mai împărtăşit managerul Violeta Niţescu.  
 
Invitatele vor avea parte şi de un tur ghidat la mai multe obiective turistice din zonă, precum: Mănăstirea Dintr-un Lemn, Mănăstirea Bistriţa şi Mănăstirea Arnota, Mănăstirea Govora, în funcţie de timpul pe care-l vor avea la dispoziţie. „Ne-am dori să le oferim o ieşire în unele dintre cele mai frumoase locuri pe care le are Vâlcea şi care nu sunt puţine la număr. Va fi o incursiune în locurile de prin jur”, mai spun gazdele.  
 
La final, turiştii şi localnicii sunt invitaţi să stea alături de vedete: „Nu va fi o cină propriu - zisă. Vom sta alături de vedete, noi printre noi”.
 

Hotelul de epocă unic în România şi gătitul alături de vedete

„Gătim la Castel Govora” este primul eveniment de weekend organizat în acest sezon estival de Hotel Palace. În urmă cu mai mulţi ani, Palace a mai fost găzduit un eveniment de cooking, dar nu de o asemenea amploare: „Când am inaugurat hotelul am mai avut un eveniment asemănător, dar nu cu vedete ca acum”, ne-a mai mărturisit managerul general Violeta Niţescu. 
 
Este vorba despre inaugurarea de după marea renovare din 2013, când primul hotel cu bază de tratament din România, proiectat iniţial ca şi sanatoriu, a fost transformat într-o destinaţie de patru stele, după patru ani de lucrări care au costat 17 milioane de lei - parţial fonduri europene, parţial contribuţie proprietar SC Băile Govora SA. 
 
Un hotel construit în 1914 după planurile arhitectului Ernest Doneaud, care îmbină într-un mod ieşit din comun mai multe stiluri arhitecturale: Baroc, Rococco, Clasic şi Renascentist alături de elemente tradiţionale populare extrem de bine armonizate.    
 

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările